Произход
- Папуа Нова Гвинея, Сигри Естейт
Характеристики
- Киселинност: ниска към средна
- Обработка: мокра
- Сорт: Arusha, Typica
- Надморска височина: 1500 м. - 1600 м.
- Нотки: флорални | касис | опушени ядки | мед
Характерно за Папуа Нова Гвинея е, че кафените черешки се берат на ръка и се проверяват внимателно за дефекти и несъвършенства. Черешката трябва да е червена и напълно узряла, което позволява правилния баланс на захарта и киселинността. Внимателно контролираният процес на ферментация на кафеените черешки балансира ароматите на кафето. Черешките престояват в специални водни съдове за поне три дни, като на всеки 24 часа се сменя водата. По този начин се постига невероятния вкус на кафето и се запазва високото му качество.
Кафе Папуа Нова Гвинея, 500гр.
- Код на продукта: DYBHFVMBM
Произход
- Папуа Нова Гвинея, Сигри Естейт
Характеристики
- Киселинност: ниска към средна
- Обработка: мокра
- Сорт: Arusha, Typica
- Надморска височина: 1500 м. - 1600 м.
- Нотки: флорални | касис | опушени ядки | мед
Характерно за Папуа Нова Гвинея е, че кафените черешки се берат на ръка и се проверяват внимателно за дефекти и несъвършенства. Черешката трябва да е червена и напълно узряла, което позволява правилния баланс на захарта и киселинността. Внимателно контролираният процес на ферментация на кафеените черешки балансира ароматите на кафето. Черешките престояват в специални водни съдове за поне три дни, като на всеки 24 часа се сменя водата. По този начин се постига невероятния вкус на кафето и се запазва високото му качество.
- Производител: Coffee Roastery
- Viewed: 99
- Наличност: В наличност